Bygdebladet AS

Håper å få fullføre sesongen

Stordal/Ørskog-trenar Charles Tøsse:

Håper å få fullføre sesongen

Publisert:

Det var berre målforskjellen som skilde Stordal/Ørskog og Spjelkavik 2 i fjorårets opprykkskamp. I år er trenar Tøsse klar på at dei har opprykk som klar målsetting.

Rask tildeling av offentlege pengar til idretten

Går utanom idrettsråda i kommunane

Rask tildeling av offentlege pengar til idretten

Publisert: - Oppdatert: 23.05.2020 kl 05:36

Norges idrettsforbund vil for 2020 fordele 66 prosent av Lokale aktivitetsmidlar (LAM) direkte til idrettslaga, utan å gå om idrettsråda i kommunane.

Martine vann langrenn i Trondheim

Martine vann langrenn i Trondheim

Publisert: - Oppdatert: 16.05.2020 kl 16:25

Martine Lorgen Øvrebust gikk til topps i kvinneklassen i eit eksklusivt skirenn i Bymarka i Trondheim 16. mai.

Har meldt overgang til Spjelkavik

Toppskårar Erlend Søberg:

Har meldt overgang til Spjelkavik

Publisert:

Tomrefjord IL mister eit av sine farlegaste angrepsvåpen etter at Erlend Søberg (25) meldte overgang til Spjelkavik IL tidlegare i vinter.

Tomrefjordspelarane lei pasningsøvingar

Tomrefjordspelarane lei pasningsøvingar

Publisert:

Fotballen har begynt å rulle igjen også i Tomrefjord. - Både seniorlaget og G14 i samarbeid med Fiksdal/Rekdal er i gang igjen med treningane, seier styreleiar Vidar Folden.

Tidligere Mancester City-spiller til Brattvåg

Tidligere Mancester City-spiller til Brattvåg

Skade stoppa 9 år i Man C for Sam Tattum (23)

Publisert: - Oppdatert: 16.05.2020 kl 12:32

Tidligere Mancester City-spiller Sam Tattum (23) skal spille for Brattvåg i 2. divisjon, melder det britiske fotballnettstedet AS. Dagleg leiar Oddmund Davik Otterlei i Brattvåg fotball bekrefter signering og karakteriserer han som en god og offensiv høyre back.

Brattvåg-spelarane er kampsugne

Brattvåg-spelarane er kampsugne

Publisert:

Frå i går, måndag, var Brattvågs A-lag tilbake på treningsfeltet. Både spelarar og trenarar er delvis løyste frå permitteringane.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...